Informatorë - Kategoritë e Reja

 • INFORMATORI LIGA U14 LINDJE PLAY Finalja 1 dhe 2

 • INFORMATORI LIGA U16 VAJZAT PLAY OFF GJF 2

 • INFORMATORI LIGA U18 VAJZAT PLAY OFF GJF 3

 • INFORMATORI LIGA U18 Play Off Finalja 1

 • INFORMATOR SUPERLIGA U14 Play Off GJF 1 dhe 2

 • INFORMATORI SUPERLIGA U16 PLAY OFF GJF 2.

 • INFORMTAORI SUPERLIGA U18 PLAY OFF GJF 2

 • INFORMATORI LIGA U12 PERENDIM Play Off GJF 3

 • INFORMATORI LIGA U14 LINDJE PLAY OFF GJF 3

 • INFORMATORI LIGA U16 VAJZAT PLAY OFF GJF 2

 • INFORMATORI LIGA U18 VAJZAT PLAY OFF GJF 2

 • INFORMATORI LIGA U16 LINDJE Play Finalja 2

 • INFORMATORI LIGA U18 Play Off GJF 3

 • INFORMATOR SUPERLIGA U14 XHIROJA 25

 • INFORMATORI SUPERLIGA U16 PLAY OFF GJF 1

1 2 3 4 5 6 7 >>
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Youth Basketball supporters: