30/11/2022 FBK

INFORMATORI NHA NDESHJET E MBETUNA

LIGA U 16 LINDJE XHIROJA II

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshjet e liges U16 linjde (M),xhiroja e II zhvilluar me 26/27.11.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

SIGAL PRISHTINA – KAQANIKU BARDHI                       63 – 60

Gjyqtari kryesor: Shaban Gashi

Gjyqtari 1: Korab Muhadri

Vezhguesi: Ersen Hoxhaxhik

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

LIGA U 16 VAJZAT XHIROJA V

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshjet e l U16 vajzat (F),xhiroja e V zhvilluar me 26/27.11.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

PENZA – TREPCA                                                         6 – 46

Gjyqtari kryesor: Ardi Haxhiajdini

Gjyqtari 1: Lorik Haxhiajdini

Vezhguesi:  Allen Idirizaj

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                                 Prishtine

Xhelal Mumini                                                                                           29.11.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: